The perfect guide to the casino

Ronaldo til Juventus-stjernen: Skift til Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix


Juventus har allerede lavet 7 store indkøb, imens man har sendt 12 spillere den anden vej. Nu håber de dog at sende endnu flere spillere væk, og samtidig hente endnu en stor stjerne.

Mattia Perin var tæt på at skifte væk fra Juventus, men en skade satte en stopper for det skifte. Udover dette, bliver Daniele Rugani endnu engang rygtet væk, samt Moise Kean, Blaise Matuidi, Sami Khedira og Joao Cancelo. Det er dog en større stjerne end dem alle, nemlig Paulo Dybala, som Cristiano Ronaldo skulle have rådet til at tage til Manchester United.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Juventus vil gerne have Romelu Lukaku i United, og håber at kunne lave en byttehandel, så Dybala ryger den anden vej. Ifølge flere medier, skulle Lukaku være enig med Juventus, og Juventus og Manchester United skulle også være enige om handlens betingelser. Det skulle kun være Dybala, som mangler at blive enig med United, før skiftet kan gå igennem. Sky Italia skriver, at Dybala ikke behøver at komme til træning før den 5. august, så han har tid til at tænke.

Han skulle have spurgt Cristiano Ronaldo i en WhatsApp gruppe, som Juventus-spillerne er en del af, hvad han skulle gøre. Her skulle Ronaldo have ‘godkendt’ skiftet, og sagt til Dybala, at han sagtens kan tage afsted, da Juventus-fansene allerede ser ham som en ‘mester’ i Juventus. Derfor skulle Dybala, ifølge Daily Mail, være tættere på at acceptere Manchester Uniteds kontrakttilbud, og dermed fuldføre den store byttehandel.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Paulo Dybala har spillet 182 kampe i Juventus, hvor det er blevet til 78 mål og 30 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top