The perfect guide to the casino

Lazio er klar til at sælge stjernen: Vi vil ikke stå i vejen for et skifte

Foto: Ritzau Scanpix


Lazio er klar til at sælge ud, hvis blot at den rigtige pris kommer.

Sidste sommer var Lazio-stjernen Sergej Milinkovic-Savic rygtet til alverdens storklubber efter en fremragende sæson, men han blev altså i Lazio, og i sidste sæson var han ikke i nærheden af det samme niveau som forrige sæson.

Ikke desto mindre så bliver han stadigvæk sat i forbindelse med flere storklubber, og nu er Lazio-præsident Claudio Lotito ude og sige, at klubben er klar til at sælge Milinkovic-Savic, hvis blot at det rette bud kommer.

– Det vigtigste er, at vi har opbygget en klub, som ikke længere bare er et springbræt til større ting, men som spillere drømmer om at spille for, indleder han over for Sky Sports Italia og fortsætter:

Læs også: Stor Superliga-transfer under opsejling: Vil hente FCM-stjernes bror

– Sidste år kæmpede jeg hårdt for at holde på Milinkovic-Savic. I denne sæson har jeg færre våben at trække frem, hvis situationen opstår igen. Det betyder ikke, at klubben aktivt vil forsøge at sælge ham, men Milinkovic-Savic har personlige ambitioner om at komme til en større klub, hvilket er helt fair, så vi vil ikke klippe hans vinger af.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

– Vi forstår, at det er vigtigt at skifte til en af de største klubber i verden, men en spiller har et prisskilt, når han er til salg, og transfermarkedet dikteres af handlinger – ikke ord. Når vi modtager en konkret henvendelse, vil vi kigge på, om det tilfredsstiller klubben, og så vil vi tage en beslutning.

Ifølge rygterne så kræver Lazio minimum 600 millioner kroner for deres store stjerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top