The perfect guide to the casino

Officielt: Casper Sloth skifter Silkeborg IF ud med udlandet

Foto: Ritzau Scanpix


Det blev aldrig til den succes som Casper Sloth håbede på, da han skiftede AGF ud med Leeds United tilbage i 2014. Sidenhen vendte han tilbage til Danmark, men nu er han klar på et nyt udlandseventyr.

27-årige Casper Sloth bekræfter på sin Instagram, at han skifter Silkeborg IF ud med Motherwell FC. Det bliver altså til et skifte til Skotland, til Motherwell, som i denne sæson endte på en 8. plads i den bedste skotske liga. Casper Sloth har udtalt sig på klubbens hjemmeside, hvor han udtaler, at han er meget glad for skiftet.

– Jeg er meget glad for at skulle spille for Motherwell. Jeg har hørt meget om klubben og skotsk fodbold. Det er det perfekte sted for mig, siger Casper Sloth til klubbens hjemmeside.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Casper Sloth blev anset som et kæmpetalent i AGF, og han fik da også debut på landsholdet i den periode. Efter det mislykkede ophold i Leeds, skiftede han til Aab og sidenhen Silkeborg. Det startede fint i Silkeborg, men blev sidenhen til mindre spilletid, end Sloth nok havde håbet på. Motherwells manager Stephen Robinson, udtalte følgende om Casper Sloth.

– Han blev engang betragtet som et af de store talenter i dansk fodbold, men han er nok frustreret over, hvordan karrieren er forløbet de sidste par år. Vi vil give ham en platform og hjælpe ham tilbage i topform. Motherwell er en klub, der slår sig stolt op på at få folk tilbage på rette spor. Og det er vores mål med Casper. Han er meget talentfuld, en teknisk god fodboldspiller, og jeg ser frem til at arbejde med ham, gøre ham endnu bedre og se ham brillere igen, udtaler Stephen Robinson.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

I denne sæson er det blot blevet til 10 optrædener i Silkeborg, hvor 6 af dem var i 1. divisionen, og en enkelt pokalkamp. De resterende 3 kampe, har været for reserveholdet. Hans sidste kamp for Silkeborg i 1. divisionen, var tilbage i september måned, hvor det blev til blot 9 minutter.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Casper Sloth har spillet 45 kampe for Silkeborg, hvor det i alt blev til 5 assists og ingen mål.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top