The perfect guide to the casino

Liverpool klar til at sælge Sadio Mané til Real Madrid – Her er den VOLDSOMME pris

Foto: Ritzau Scanpix


Liverpool har haft en rigtig flot sæson i år. Det er blevet til endnu en Champions League finale, og de sluttede på uheldig vis lige bag Manchester City i Premier League, med rekordmange point.

Derfor er der af gode grunde, stor interesse for Liverpools spillere. En af dem, som tiltrækker de største klubber til sig, er den 27-årige senegaleser Sadio Mané. Zinedine Zidane skulle være stor beundrer af Mané, og har længe gerne ville have ham til klubben. Liverpool er dog ikke interesseret i at sælge på nogen måde, men nu er prisskiltet blevet sat.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Ifølge den spanske journalist Eduardo Inda, er prisskiltet på 173 millioner pund eller omkring 1.46 milliarder kroner. Sadio Mané har stadig 4 år tilbage af sin kontrakt med Liverpool, og derfor kan Liverpool tillade sig at sætte en høj pris, og i sidste ende slet ikke sælge ham. Ifølge Eduardo Inda, er Florentino Perez ikke interesseret i Mané til den pris.

– Zidane og Perez ser ikke ens på tingene; De er uenige om Keylor Navas og Thibaut Courtois, Paul Pogba, hvis transfer er tættere på end først antaget, og Mané. Liverpool kræver £173 millioner for ham, og Perez har sagt nej, fortæller Inda til det spanske tv-program El Chiringuito de Jugones.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Derfor ligner det altså, at Liverpool lykkedes med at holde på deres stjernespiller, og Real Madrid og Zinedine Zidane må istedet kigge andre steder, hvis de ønsker at forstærke deres offensiv. I denne sæson har Mané scoret 26 mål og leveret 5 assists i 49 kampe. Han blev samtidig topscorer i Premier League, sammen med Mohamed Salah og Pierre-Emerick Aubameyang, der alle scorede 22 mål.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Sadio Mané har spillet 122 kampe for Liverpool. Her er det blevet til 59 mål og 22 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top