The perfect guide to the casino

Voldsom dedikation: Belgisk Brøndby-fan rejser til Danmark forud for pokalfinalen

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby IF bliver tit drillet med, at de har mange fans i Jylland kontra København, men nu viser det sig, at det ikke kun er i Jylland, at der er nogle der er vilde med Brøndby.

Kristof er fra Belgien, og er dedikeret Brøndby fan. Han endte med at blive Brøndby fan, da en dansk ven fortalte om klubben for nogle år siden, og efter lidt søgninger på google, blev han enig med sig selv om, at Brøndby skulle være hans klub.

– En af mine venner begyndte at fortælle mig historier om klubben for fem år siden. Jeg begyndte at google klubben, og jeg kunne godt lide det jeg fandt, og jeg kunne godt lide min vens historier. Sidste år mødte jeg nogle af drengene i Genk, fortæller Christof, til 3point.dk

Få de BEDSTE odds på pokalfinalen lige her!

Sidste år beviste han, hvor stor en fan han er blevet af klubben. Han kunne af økonomiske grunde ikke komme til pokalfinalen sidste år, og fik istedet tatoveret et Brøndby-logo på kroppen. I år er han dog at finde i Danmark, når pokalfinalen bliver skudt i gang og det er til stor glæde for Kristof.

– Jeg ville bare være her. Jeg var på stadion, da Brøndby spillede i Genk, og oplevelsen i Genk var så overvældende, og jeg var nødt til at prøve at være her til en finale.

Er du klar til pokalfinalen mellem BIF og FCM?

Udover at se kampen, så fortæller Kristof til 3point.dk, at han allermest ser frem til fanmarchen inden kampen, da det ikke er noget han får lov til at opleve i Belgien.

– I Belgien har vi ikke den slags. Når der er derbyer bliver vi låst inde i busser og kørt til stadion med politi og helikoptere. Vi kan ikke engang tænke på at lave sådan en march, ikke engang til vores eget stadion. De vil ikke tillade noget, så for mig er det her himlen. Det bliver en af de bedste dage i mit liv, tror jeg. Jeg har set frem til det i et par uger nu, siger Kristof til 3point.dk

Der er høje odds på en sejr til Brøndby

Kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland bliver skudt igang klokken 17.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top