The perfect guide to the casino

Guardiola om prisen og et manglende bud på Frenkie De Jong: Nogle gange kan Manchester City ikke være med for så store beløber

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester City ville hverken matche Ajax’ pris eller De Jonas lønkrav, og derfor er hollænderen skiftet til FC Barcelona.

Tidligere på ugen blev det bekræftet, at Ajax-profilen Frankie De Jong til sommer skifter til FC Barcelona, som har betalt store summer for den dygtige midtbanespiller.

Helt nøjagtigt blev prisen lidt over € 67 millioner, som uden tvivl giver Amsterdam-klubben noget af en kapitalindsprøjtning. Manchester City var også meldt interesseret, men det blev aldrig til en regulær budkrig mellem de to storklubber.

Læs også: Chok: FC København tæt på midtbanespiller, mens de også vil hente Sten Michael Grytebust i OB

Nu har Pep Guardiola så været ude og forklare, hvorfor at Manchester City ikke gik mere ind i jagten på den hollandske stjerne.

– En af de gode ting, som City har gjort, er at holde lønningerne i balance. Realiteten er, at der ikke kun er et eller to hold, der betaler meget i løn. Der er rigtig, rigtig mange. Før var det kun PSG og Manchester City, men den tid er ovre. Alle kan betale meget nu, siger Guardiola ifølge ESPN.

Læs også: Officielt: FC København henter ombejlet dribler for snuden af Brøndby IF og FC Midtjylland

– Det er ikke kun i England, men også i Italien, Spanien og Frankrig. Måske ikke i Tyskland. Men der er mange, og nogle gange kan vi ikke konkurrere med det. Vi skal være hurtigere og ikke blive febrilske. I sidste ende vil vi have spillere, der gerne vil hertil.

Læs også: Brøndby IF tester ung stopper med vild hårpragt

ESPN melder at Manchester City afsluttede forhandlinger og trak sig tilbage, da de fandt ud af De Jonas lønkrav, som altså var alt for høje.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top