Oversigt: SÃ¥dan gik det i aftenens EL-kampe

Der var kvartfinaler på tapetet her til aften i Europa League, hvor hjemmeholdene dominerede.

Både Champions League og Europa League er gået ind i sine afgørende faser, og vi skulle derfor have spillet de første kvartfinaler her til aften.

I London tog Arsenal imod CSKA Moskva. Her var der ikke længe spænding om kampens udfald, da Arsenal dræbte kampen tidligt i første halvleg. Først scorede Aaron Ramsey og bragte The Gunners foran. Denne føring blev dog udlignet af Golovin efter 15 minutter spil. Kort efter kunne Lacazette dog bringe Arsenal på sejrskurs igen, da han sikkert eksekverede et straffespark. Det skulle også blive 3-1 og dét ved et ganske fantastisk mål af Aaron Ramsey, som du kan se her: VIDUNDERLIGT MÅL: Aaron Ramsey scorer med hælen med ryggen til mål – se det her.

Alexandre Lacazette lukkede og slukkede med sit mål til 4-1, også i første halvleg.

I Tyskland tog RB Leipzig imod franske Marseille, og her sejrede tyskerne som havde Yussuf Poulsen med på bænken. Kampens enlige målscorer var Timo Werner, der scorede til 1-0 for Leipzig i slutningen af første halvleg.

I Spanien cruisede Atletico Madrid sikkert en hjemmesejr hjem, da de sejrede 2-0 over Sporting Lissabon. Koke bragte Atletico foran efter bare 23 sekunder, og denne føring blev fordoblet ved Antoine Griezmann der scorede til 2.0 fem minutter før pausen.

Slutteligt blev der også spillet i Italien, hvor Lazio tog imod Salzburg. Dette blev en målrig affære, da Lazio vandt 4-2. Lulic bragte Lazio foran i første halvleg, men denne føring blev udlignet af Berisha, på et straffespark.

Anden halvleg var blot fire minutter gammel da Parolo bragte Lazio foran med 2-1. Igen formåede Salzburg at udligne, inden Felipe Anderson og Lazios målræv, Ciro Immobile, slog to søm i Salzburgs kiste og lukkede til 4-2.

Således vandt alle fire hjemmehold altså til aften.