The perfect guide to the casino

Amalie afslører: Her er faren til min kommende baby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

Amalie Szigethy har ingen kæreste, men alligevel er hun gravid. Nu fortæller hun, hvem der er faren til det kommende barn.

Amalie Szigethy annoncerede i maj, at hun var gravid, men eftersom hun ikke havde en kæreste på daværende tidspunkt, eller har det nu, har folk stillet sig undrende over for, hvem der er faren.

Nu afslører realitykendissen så endelig, hvem der er faren til barnet.

Læs også: Fodboldvært hitter: Se hende i bikini her

Det sker i en spørgerunde, hvor hun bliver spurgt ind til, hvorvidt hun er sammen med faren, og om de skal bo sammen, når den lille ny kommer til verden.

– Nej, vi er ikke et par, og vi har og skal heller ikke bo sammen. Vi er gode venner og gode forældre for Josephine, og det fungerer bedst for os! Vi er så taknemmelige for at kunne være så heldige at give Josephine en søster og alligevel være venner, hun fortjener det, skriver Amalie på sin Instagram story.

Læs også: Mikkel Ræv er iskold: Har lagt denne Insta-story ud efter Nicklaes’ chokbrud med Amanda

Dermed bekræfter realityskønheden, at faren er Mikkel Skeelskov, som også er far til Amalies nuværende datter, Josephine.

Se parret her.

VIDEO: Er du vild med Instagram-modeller? I videoafspilleren øverst kan du se dem vise bryster på live-tv under baseball-kamp!

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top