The perfect guide to the casino

Tessa SLAGTER Fie Laursen: Her er den vanvittige årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den kvindelige rapper langer kraftigt ud efter kendisbloggeren.

Theresa Ann Fallesen, bedre kendt under kunstnernavnet ‘Tessa’, er kendt for at være benhård, og det gælder i den grad også, når det kommer til hendes seneste udtalelse om Fie Laursen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Den populære rapper, som har gjort kometkarriere det seneste års tid, har således ikke meget tilovers for den ofte omtalte reality-babe, der tidligere i dag reklamerede for sugardating og at man nu kan købe hendes brugte trusser.

– Jeg har sgu lige et surt opstød i dag, og det har jeg, fordi jeg har set Fie Lauersens story. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Fie Laursen godt ved, hvor gamle hendes følgere er, for det er sådan noget, man kan gå ind og se, siger Tessa og fortsætter:

– At man kan opfordre til sugardating i sin story, når man godt er klar over, at de fleste af ens følgere går i folkeskole, er for mig fuldstændig forkert og fuldstændig uetisk. Jeg kan slet ikke forstå, at man synes, det er okay. Fie Laursen snakker ikke om bagsiden af medaljen og faren, der kan være ved at prostituere sig selv, lyder det blandt andet fra Tessa på hendes insta-story, som du kan se lige her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top