The perfect guide to the casino

Åh nej: Realitybabe modtog vildt brev – Datteren smidt ud af kommunen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Det så du ikke på tv: Hygger nyt ‘Paradise’-par under lagnerne? Se det afslørende klip her


For en kort stund fik den storbarmede realitybabe, Mariyah Samia, sig lidt af et chok da kommunen bedte datteren om at flytte.

For nyligt modtog Mariyah Samia et brev fra kommunen, hvor beskeden lød på, at den anden bosatte på hendes adresse skulle flytte ud. Her var der tale om Mariyahs datter, Yasemin, på 9 år. Derfor ringede Mariyah straks til Boligklagenævnet for at høre, hvad de pludseligt havde gang i.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Til realityportalen fortæller hun, at der heldigvis bare var tale om en fejl fordi der kun står Mariyahs navn på lejekontrakten, men altså er en anden ukendt person boende. Realitybaben tog dog ikke let på kommunens brev da hun tidligere har haft problemer med et boligselskab.

– På min lejekontrakt står der kun mit navn. Så det er simpelthen kommunen, der har lavet sådan et tjek, hvor deres juraafdeling skrev til mig, at den anden person på min adresse skulle fraflytte inden den og den dato omkring fremlejeregler og sådan noget. Så jeg siger til hende den stakkels dame i telefonen, at jeg vil egentligt bare gerne have aktindsigt i klagen, så jeg kan anmelde klageren for chikane og forhåbentlig få økonomisk erstatning. Så siger hun, at Gud nej, det er faktisk bare en rundspørge, de havde lavet sådan et tjek, og på min adresse var der to på, men kun en på lejekontrakten, og de kan ikke komme ind i folkeregisteret og kigge, fordi jeg har jo navne- og adressebeskyttelse, fordi jeg er en offentlig person.

– De har så bare lavet en fejl, fordi de kunne ikke se, at det var mit barn. Så det blev løst i løbet af fem minutter. Stakkels kvinde, jeg ringede til, siger en grinende Mariyah til mediet.

På sin Facebook-profil har Mariyah i jokende stil fortalt om den lille episode.

‘Københavns kommune vil have at den anden person på min adresse skal fraflytte inden 11 februar 2020. Well…
“Der bor to på adressen, men det er kun dit navn på lejekontrakten”
– Ja…
“Det kan betegnes som fremleje”
– Mina skal altså til at betale husleje ?
Gad vide hvad de ligger og roder med deroppe??
Derudover… så var det meget professionelt…. Næsten’

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top