The perfect guide to the casino

Det så du ikke på tv: ‘Paradiso’ gjort til skurk i Christoffer-drama – Prøvede at hjælpe Christoffer i Mexico

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Lige da dramaet mellem Christoffer på den ene side, og flere af hotellets gæster, men især Casper og Daniel på den anden side, var ved at slutte, afsløres nye informationer.

Siden hjemkomsten til Danmark, er Tobias også blevet gjort til en af skurkene i dramaet med Christoffer, og har da også virket til at tage Daniel og Caspers parti i sagen, da han i nogle tilfælde har lavet sjov med Christoffer på Daniel og Caspers Insta-story.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Sådan var det dog slet ikke i Mexico. Det afslører Tobias til realityportalen. Der er rigtig meget som seerne ikke får lov til at se, og nu har Tobias åbnet op om, hvordan han prøvede at hjælpe Christoffer i Mexico.

– Der var en dag, hvor Türker, Christoffer og jeg gik ned på et af værelserne, hvor vi så sad og kiggede ud over vandet og havde en rigtig god snak i næsten en time. Vi snakkede om, hvad Christoffer kunne gøre for at være en del af fællesskabet, og at han selvfølgelig ikke skulle ændre sig som person. Men vi prøvede at give ham nogle værktøjer til at få det bedre.

– Vi prøvede at sige til ham, at nogle gange var han bare nødt til at hoppe en tur i poolen, selvom han ikke lige følte for det på det tidspunkt. Men det kunne måske føre til, at det hele blev en federe oplevelse. For ‘Paradise Hotel’ er ikke en fed oplevelse, hvis man ikke har nogle kammerater, fortæller Tobias til mediet.

Christoffer er også blevet informeret om Tobias’ udtalelser, og til trods for, at han ikke husker samtalen med Tobias ligeså tydeligt, så er han helt sikker på, at Tobias var en af de rareste personer på hotellet.

– Tobias er en rigtig skøn fyr. Han vil altid være den fyr, jeg bedst kunne lide inde på hotellet. Vi snakkede desværre ikke meget sammen, det handlede mere om at følge strømmen. Jeg husker kun samtaler, hvor jeg skulle belæres al muligt. De var alle meget bedrevidende og fejlfrie, lød det fra Christoffer.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Tobias fortæller samtidig til realityportalen, at det var Christoffers adfærd på de sociale medier, der gjorde, at han endte med at ‘vælge side’ i sagen.

– Det har ikke noget med Daniel og Casper at gøre, at jeg går imod Christoffer. Det gør jeg for min egen skyld. For det er ikke i orden, at han er offeret udadtil, men samtidig bag facaden og uden for sociale medier er the bad guy og skriver til os, hvad der passer ham, slutter Tobias af og fortæller, at han intet ville have imod at snakke med Christoffer i dag.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top