The perfect guide to the casino

Anne afslører: DERFOR taler Jonass og jeg ikke sammen mere

Foto: TV3

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


I sidste udgave af ‘Paradise Hotel’, stødte vi på Anne Plejdrup og Jonass Jannec. De to endte med at flirte på hotellet, og fortsætte i Danmark.

I Danmark blev de ved med at sætte deres titel som ‘bollevenner’, og at der ikke var følelser på den måde involveret. Derfor kom det også som lidt af et chok, da Anne afslørede, at hun ikke taler med Jonass længere, men at hun heller ikke er uvenner med ham.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Anne ville ikke afsløre, hvad der helt præcist var grunden til, at de ikke er på talefod længere, men det har hun nu afsløret i et længere interview med SE og HØR.. I studiet, hvor også Boris Laursen er med, åbner Anne op for, at det er Anne og Boris’ lidt for tætte forhold, som har ødelagt forholdet med Jonass.

– Jamen jeg kyssede med Boris, udtaler Anne og så bliver Boris spurgt ind til, at det er hans skyld, at forholdet er i stykker.

– Det vidste jeg faktisk ikke, fuck, siger en lidt grinende Boris.

– Det er jo min egen skyld, fordi jeg ikke har fortalt ham(Jonass, red.) det. Der er ikke så meget at gøre ved det. Men slap af det var et kys, men jeg gad ikke en gang at prøve at rede det ud, for det var ikke gået i længden, siger Anne i videoen.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Dermed tyder det på, at den lille romance mellem Jonass og Anne er helt død.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top