The perfect guide to the casino

Anne afslører ALT: Anne og Jonass var mere end bare ‘venner’, men nu er det HELT slut

Foto: TV3

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


De to Paradisoer fra sidste udgave af ‘Paradise Hotel’ Anne Plejdrup og Jonass Jannec, snakker ikke sammen mere.

Både på hotellet i Mexico og hjemme i Danmark har de ellers hygget sig flere gange sammen, og til de massevis af events de har været til, har de udtalt til pressen, at de blot er ‘bollevenner’. I den nye sæson af ‘Kollektivet’, sover Anne også i flere nætter ude, da hun smutter hjem til Jonass.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Derfor er det også lidt af en bombe, som Anne har smidt, efter hun har afsløret overfor SE og HØR, at hun ikke længere snakker med Jonass.

– Vi er ikke uvenner, men vi snakker heller ikke sammen længere. Det ligger på mine skuldre, og ja, det er nok min skyld. Jonass har sine principper, og jeg har mine. Og det var jo aldrig gået i længden mellem os to. Vi havde det sjovt i noget tid, men det blev aldrig noget seriøst alligevel, starter Anne ud med at fortælle til SE og HØR.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Anne afslører også, at de ellers prøvede at tage det skridtet videre, og fjerne titlen som ‘Bollevenner’, da de var blevet meget glade for hinanden.

– Vi var jo blevet ret glade for hinanden begge to, og vi havde aftalt, at nu var det mig og ham, også måtte vi se, hvordan det gik. Men det gik ikke.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top