The perfect guide to the casino

Vanvittigt drama: Anders Hemmingsens kæreste ANMELDER rasende Rasmus Paludan

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Anders Hemmingsen og Rasmus Paludan har en stor kamp kørende på de sociale medier. Nu bliver Anders Hemmingsens kæreste ufrivilligt indblandet.

Anders Hemmingsen lagde tidligere på dagen et billede på Instagram, hvor en person – der udgav sig for at være Rasmus Paludan – sagde, at det hele bare var en prank.

Se opslaget her:

Opslaget fik Rasmus Paludan til at rase ud, og han skrev på sin personlige Facebook, at det naturligvis ikke passede, og at Anders Hemmingsen hadede Stram Kurs.

Han stoppede dog ikke der, for han lagde et langt opslag ud, hvor han afslørede Anders Hemmingsens adresse samt kærestens navn og telefonnummer.

Se det vilde opslag her.

Kæresten fortæller til Ekstra Bladet, at hun har tænkt sig at anmelde Rasmus Paludan. Hun siger også, at hun finder det hele meget ubehageligt.

– Jeg vidste intet om hans opslag. Hvad Anders har gjort, må Anders jo om. Det er på ingen måde retfærdigt at hive mig ind i hele den her sag. Jeg synes, det er ubehageligt, at mit nummer og vores adresser har ligget til frit skue på hans Facebook-side.

Hun siger også til Ekstra Bladet, at Rasmus Paludan havde ringet til hende, men hun var i fitness, hvorfor hun ikke tog den. Hun ringede senere tilbage på hans telefonsvarer.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

bet365

Scroll to Top