The perfect guide to the casino

Lenny datede ‘Paradise’-darling: Nu er han snart kærester med ny babe

Foto: Ritzau Scanpix


Lenny Pihl Christensen fortæller, at han datede Nadja Hansen igen efter deres brud. Nu har han dog kastet sin kærlighed over en anden kvinde.

Lenny Pihl blev landskendt, da han vandt ‘Paradise Hotel’ i 2018, og med titlen fulgte en præmiegevinst på intet mindre end 500.000 kroner.

Samtidig fik han en kæreste ud af programmet, idet ham og Nadja gøre forholdet officielt efter hjemkomsten til Danmark. Efter et års tid sammen gik de fra hinanden, og det var et brud, der tog hårdt på realitystjernen.

Nu fortæller han, at han så Nadja lidt efter, de havde brudt forholdet til hinanden. Men heller ikke her gik det for kendisparret.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

– ‘Paradise’-finalen var hård, for jeg havde lige haft set Nadja (Hansen, red.) i noget tid inden finalen, og så kommer hun hjem fra en rejse. Der var noget hovedpine der, og vi så hinanden igen, men det var ikke så fedt, siger Lenny Pihl til Ekstra Bladet.

Nu tilsmiler lykken dog den 33-årige ‘for lækker til love’-aktuelle stjerne. Han dater nemlig den 23-årige Melina Buur fra Kalundborg. Og det bliver seriøst mellem dem.

– Jeg har ikke fundet mig en kæreste, men vi kan godt være på vej derhenad. Så jeg har ikke fundet mig en kæreste, men vi kan godt være på vej derhenad. Vi skal bare lige lære hinanden bedre at kende, for tit er jeg sprunget ud i noget for hurtigt, og så har jeg stået der med håndjern på. Så får jeg pres. Vi tager det stille og roligt, men jeg vil sige det på denne her måde, at vi knalder ikke med andre.

Lenny har også kort datet Julie Melsen fra ‘Love Island’.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top