The perfect guide to the casino

Husker I ‘Randers-drengene?’ – Nu afslører de ALT!


‘Randers-drengene’ væltede Sunny Beach for år tilbage, men det hele var bare et spil fra galleriet, afslører de.

Sunny Beach var et meget populært program på TV3, hvor man fulgte en gruppe unges vilde festliv i det bulgarske ferieparadis.

‘Randers-drengene’, der medvirkede i sæson 3, stjal hurtig opmærksomheden efter dumhed på dumhed, mens den ene af fyrene valgt at bo på gaden.

Nu afslører de alt.

– Grundene til at vi sagde ja til deltagelsen i Sommer i Sunny Beach sæson 3 var internt vidt forskellige i vores gruppe. David og Thomas Holst’ grundlag var mere eller mindre udelukkende blot at levere en underholdningsbombe til det segment, der nyder at følge fulde idioters udskejelser. Ulf – Der først kom med i programmet dernede igennem hans legendariske tatovering ”Thomas Holst er homo” havde ikke selv meldt sig til programmet, men blev igennem sine idiotstreger ”set” af programmets tilrettelæggere. Imens Emil og jeg havde en lidt anden tilgangsvinkel, fortæller Frederik til Realityportalen og fortsætter.

– Emil og jeg havde lige siden vores første år i Sunny (2011, red.) talt om at gøre vores ‘udskejelser’ til omdrejningspunkt for en øget underholdningsværdi i programmet, da vi rent ud sagt fandt de tidligere deltagere i programmet ret vattede og intetsigende set i perspektiv til de eventyr og ting, som vi bedrev i Sunny Beach. På samme tid ville vi lave en grinagtig parodi på den type af reality-deltagere, der er kolde overfor at udstille sig selv latterliggjort for at opnå opmærksomheden så som Gunne, Blæs og Flotte Fyr .

Frederik, der var blandt fyrene i Sunny Beach, afslører ydermere, at de før programmerne nøje aftalte, hvordan flere episoder skulle foregå, når de kom ned til Sunny Beach.

– Vi havde også aftalt, hvordan vi skulle interagere med hinanden for at skabe et spænd af udtalelser og handlinger, som folk ville reagere på, så vi ikke bare blev glemt ligesom de andre deltagere. Emil og jeg afholdte flere møder inden vores rejse, hvor vi drøftede, hvordan vores adfærd skulle udspille sig i programmet og faktisk også konkret nogle ting, vi ville gøre i selve programmet , fortæller Frederik.

Se Randers-drengene i aktion her:

https://www.youtube.com/watch?v=hVoIg6piwkY

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top