The perfect guide to the casino

Stig Tøfting ikke i tvivl: HAN skal erstatte Ståle Solbakken i FC København

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Ståle Solbakken har stået i spidsen for FC København i langt over 500 kampe, men det store spørgsmål er, hvornår det er på tide at prøve noget nyt.

Fra 2006-2011 var han træner for FC København i første omgang, og efter to mindre succesfulde ophold i FC Köln og Wolverhampton, vendte han tilbage til FC København i 2013. Han har tidligere lejet med tanken om at blive landstræner for Norge, men da den 51-årige nordmand forlængede sin kontrakt med FC København frem til 2023, virkede det til, at FC København stadig kan regne med Ståle Solbakken i mange år.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Men ligeså vigtig som Ståle Solbakken er, ligeså meget værdsætter FC København hans arbejde, og derfor ville det komme som noget af en overraskelse, hvis klubben holdt på Solbakken med næb og kløer, hvis han en dag fortalte, at han gerne ville prøve kræfter med Norges landshold.

Nu har den tidligere fodboldspiller og nuværende fodboldekspert, Stig Tøfting, kommet med sit bedste bud på, hvem FC København bør hente som erstatning for Ståle Solbakken. FC København er fire point bag FC Midtjylland i ligaen, og det er i den grad Brian Priskes skyld. Tilbage i august, fik den tidligere FC København-assistent ansvaret for FC Midtjylland, indtil man fandt en permanent manager efter man stoppede samarbejdet med Kenneth Andersen.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Brian Priske gjorde det så godt, at han blev tilbudt en permanent stilling, hvilket han sagde ja til, men står det til Stig Tøfting, så bør FC København gå på rov hos konkurrenten, når Ståle Solbakken en dag siger stop. FCK har hentet ham en gang før, og hvis han kan klare det godt i Europa, så ser Stig Tøfting ham som den perfekte afløser for Solbakken.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top