The perfect guide to the casino

Tottenham med flot comeback og Lewandowski i målhumør: Sådan endte aftenens andre Champions League-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Herunder får du det fulde overblik over aftenens sidste Champions League-kampe.

Champions League er tilbage igen, og hvilken pragtfuld tirsdag aften! Der har således været spillet hele 8 kampe her til aften, og det kom der flere flotte scoringer og vilde resultater ud af.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Atalanta tog her til aften imod Dinamo Zagreb på San Siro, som de låner til disse europæiske kampe. Her fik de deres første sejr i gruppespillet efter en scoring af L. Muriel i første halvleg og A. Gomez i anden halvleg. Sejren og de tre point giver samlet set Atalanta fire point, mens at Dinamo Zagreb har fem point.

Juventus tog hjemme på Allianz Stadium imod Atlético Madrid, og det blev som forventet en hårdt spillet kamp med chancer til begge mandskaber. Kampens enlige scoring faldt kort inden pausen, da P. Dybala scorede et vanvittigt frisparksmål. Sejren og de tre point gør at Juventus har 13 point, mens at Atlético Madrid fortsat har syv af slagsen på andenpladsen.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Manchester City er efter aftenens kamp hjemme på Etihad Stadium fortsat ubesejret i gruppespillet, hvor at de nu har vundet tre og spillet to uafgjorte. Således blev det her til aften 1-1 hjemme mod Shaktar efter scoringer af I. Gundogan fra Manchester City og M. Solomon fra Shaktar. Resultatet betyder at Manchester City har 11 point, mens at Shaktar har seks point på andenpladsen.

Røde Stjerne har et berygtet stadion, hvor at flere storhold har måtte tage tomhændet hjem. Dette var dog ikke tilfældet her til aften, hvor at Bayern München kom på besøg. L. Goretzka bragte gæsterne foran efter 14 minutter, og i anden halvleg gik R. Lewandowski fuldstændig målamok. Han scorede således hele 4 mål på blot 15 minutter, og i det 90. minut scorede C. Tolisso til 0-6. Bayern München har derfor 15 point efter 5 kampe, mens at Røde Stjerne blot har 3 point efter 5 kampe.

Tottenham chokerede stort hjemme på Tottenham Hotspur Stadium, hvor at de kom bagud med 0-2 efter blot 20 minutter mod Olympiakos. Det lykkedes dog for Mourinhos tropper at komme tilbage i kampen, og i sidste ende sikrede de sig også sejren. H. Kane scorede to gange, mens at S. Aurier og D. Alli stod for de andre to scoringer. Tottenham har derfor spillet sig videre fra gruppespillet, mens at Olympiakos fortsat har ét point efter 5 kampe i gruppespillet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top