The perfect guide to the casino

Han er en af verdens dyreste fodboldspillere: Nu åbner han døren for retur til barndomsklubben

Foto: Ritzau Scanpix


Det er ikke kun spillere i Danmark, som har et ønske om at vende tilbage til den barndomsklub, hvor man fik sit første gennembrud.

Store superstjerner som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har tidligere sagt, at de godt kunne finde på at skifte tilbage til de klubber, hvor de startede med at have lidt succes i karrieren, og som efterfølgende sendte dem videre til større klubber. Nu har endnu en stjerne åbnet døren, for et comeback til sin gamle klub.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Da Gonzalo Higuain var en ung knægt, spillede han i River Plate, og kæmpede sig op gennem ungdomsholdene, og endte med at spille for førsteholdet fra 2004-2007. Her var det altså en meget ung Higuain, som imponerede Real Madrid så meget, at de valgte at købe ham i 2007. Efter seks år i Madrid, skiftede han til Napoli, og efter stor succes i Italien, var han del af en meget stor handel.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Her smed Juventus nemlig omkring 75,3 millioner pund eller omkring 635 millioner kroner, en pris som gjorde ham til den 3. dyreste fodboldspiller i historien. Den pris er sidenhen blevet brudt flere gange, men derfor er Higuain stadig i top 15, over de dyreste fodboldspillere nogensinde. Kontrakten med Juventus udløber om to år, og nu afslører Higuain, at han godt kunne finde på at vende tilbage til River Plate en dag.

– Lige nu bliver jeg her i Juventus, hvor jeg har en kontrakt for de næste to år, der skal fuldføres. Men jeg har aldrig lukket døren for River Plate. De har en fantastisk træner, som jeg har et godt forhold til, og fansene har altid vist mig kærlighed, men lige nu tænker jeg kun på nuet, og jeg nyder at være i Italien. Som sagt lukker jeg ingen døre. Fremtiden er usikker. Jeg har to år tilbage af min kontrakt her, og så må vi se. Jeg vil altid have en særlig forbindelse til River Plate, spillerne og fansene, lyder det fra Gonzalo Higuan ifølge Fotboll Transfers til Fox Sports.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top