The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Bundholdet taber – men DU vinder

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Norwich – Everton – Everton vinder

– Det er ved at være sidste udkald for Norwich, hvis de også skal spille i Premier League til næste sæson. Bedømt ud fra deres seneste præstation er der ikke meget, der tyder på det. Her tabte de hjemme med 0-3 mod Southampton. (Du kan se mål og højdepunkter fra kampen på videoen øverst på siden).

– Norwich har tabt fire ud af de seneste fem kampe i Premier League (og vundet en af disse fem kampe).

– Målscoringen er et stort problem. Holdet har ikke scoret i seks ud af de seneste ni kampe, og i de øvrige tre kampe er det kun blevet til et enkelt mål.

– Desuden er det et stort problem, når modstanderne scorer. Norwich har ikke vundet en eneste kamp, hvor modstanderne har scoret siden den sensationelle sejr på 3-2 over Manchester City i september.

– Norwich har hjemmebanen, men spørgsmålet er, hvor meget den er værd uden tilskuere. Og under alle omstændigheder er der scoret næsten to mål i gennemsnit mod Norwich i holdets hjemmekampe.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Everton lagde skidt ud i Premier League, men der er kommet mere skik på sagerne, efter at Carlo Ancelotti har overtaget manager-jobbet. De blå fra Liverpool har kun tabt tre ud af de seneste 15 kampe i Premier League.

– Everton er traditionelt stærke mod bundhold. I de sidste 14 kampe mod hold, der ligger sidst i tabellen, har Everton vundet de syv og spillet de øvrige syv uafgjort.

– Holdet spillede 0-0 i et tamt lokalopgør mod førerholdet fra Liverpool. Men det er dog et bedre resultat, end stort set alle andre hold har opnået mod Liverpool i denne sæson.

– Det er fristende at spille på, at Norwich scorer, for Everton har indkasseret mål i samtlige udekampe i denne sæson siden den første kamp, hvor de spillede 0-0 i London mod Crystal Palace. Spørgsmålet er dog, om Norwich har styrken til at nedbryde Evertons defensiv.

– Vi vælger at gå efter en sejr til Everton, der med en god slutspurt faktisk godt kan nå de europæiske pladser. Bet365.com giver odds 1,90 på udesejren, og den er værd at gå efter.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 19.00

Sådan ligger de

Norwich nummer 20 (V5 U6 T19)
Everton nummer 12 (V10 U8 T12)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,90

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 380 kroner

Overskud: 180 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top