The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Brøndby taber – men DU vinder

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: FC Midtjylland – Brøndby – FC Midtjylland vinder med rent mål .

– FC Midtjylland styrer mod klubbens tredje mesterskab på seks år, og alt taler for, at de kommer endnu tættere på guldet efter dette opgør.

– Efter corona-pausen tabte FCM ganske vist yderst overraskende hjemme til AC Horsens, men siden har de vundet begge deres kampe og spillet til nul i begge tilfælde.

– FCM beviser iøvrigt den gamle sandhed om, at angrebet vinder kampe – men forsvaret vinder turneringer. Der er kun lavet 14 mål mod midtjyderne i Superligaens 28 kampe.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Brøndby-træner Niels Frederiksen kan sige, hvad han vil. Brøndby fremstår svækket efter salgene af Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar. I kampen mod AGF havde Brøndby dårligt et skud på mål, og på den baggrund er det svært at få mere ud af kampen end 0-0.

– Niels Frederiksen vil også komme med et defensivt udgangspunkt til denne kamp, men det er tvivlsomt, hvad hans 3-5-2 opstilling kan stille op mod FCM i 90 minutter.

Bet365.com giver 1.44 for hjemmesejren, og det er i sig selv i underkanten. Men hvis man kombinerer sejren med, at Brøndby ikke scorer, kommer vi op på et samlet odds på 2,52. Og DET er værd at gå efter.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 20.00

Sådan ligger de

FC Midtjylland nummer 1 (V22 U2 T3)
Brøndby nummer 4 (V13 U4 T10)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,52

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 378 kroner

Overskud: 228 kroner

(Øverst på siden kan du se et interview med Brøndbys Andreas Maxsø efter kampen mod AGF).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top