The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Sydspaniere slår tilbage i aftenens natkasse-kamp – til glæde for DIN pengepung

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Real Betis – Granada – Real Betis vinder

– Real Betis gjorde det udmærket i den første kamp efter corona-pausen mod lokalrivalerne fra FC Sevilla, selvom de endte med at tabe 0-2. Nu venter der en hjemmekamp, og det er noget andet.

– Ganske vist har erfaringerne vist, at hjemmebanefordelen bliver noget mindre, når der ingen tilskuere er. Men det er alligevel bemærkelsesværdigt, at Real Betis har vundet hjemme over Valencia, Athletic Bilbao, Real Sociedad og Real Madrid i denne sæson. Der må være visse muligheder for også at tage tre point mod Granada.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Granada er oprykkere, og de begyndte sæsonen i flot stil. Siden gik gassen – som man ofte ser det for oprykkere – noget af ballonen, men lige inden corona-pausen havde de igen en fornuftig periode – dog primært på hjemmebane. Ude har Granada kun vundet en ud af deres seneste 11 kampe, så for dem betyder det åbenbart noget, at de har opbakning fra deres fans.

– Odds på hjemmesejr fra bet365.com er 1,95, og når man tager i betragtning, at Real Betis faktisk ligger under Granada i tabellen, er det måske i underkanten. Men det skræller lige an til et spil på 100 kroner. Alternativt kan man vælge at spille på mere end 2,5 mål. Det har der været i fire ud af de seneste seks kampe for Real Betis. Det giver odds 2,00, så det er umiddelbart vurderet et skud værd.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Mandag kl. 22.00

Sådan ligger de

Real Betis nummer 13 (V8 U9 T11)
Granada nummer 9 (V12 U5 T9)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,95

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst:
195 kroner

Overskud: 95 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se eksperterne diskutere, om Real Madrid eller FC Barcelona vinder årets spanske mesterskab).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top