The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål i stort italiensk pokalslag – men så er der dukater til DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Juventus – Milan under 2,5 mål

– Italiensk fodbold kommer tilbage med en returkamp i en semifinale i Coppa Italia. Den første kamp sluttede 1-1 for fire måneder siden, og da det er svært at satse på at spille 2-2, skal Milan altså formentlig vinde for at komme i finalen. Det er unægtelig en svær opgave på udebane mod Juventus – også selvom der ikke er tilskuere til kampen.

– Der er scoret under tre mål i fire af de seneste fem indbyrdes kampe imellem de to klubber.

– Inden corona-pausen bemærkede man sig, at Juventus tabte på udebane til både Napoli og Verona i ligaen, men hjemme har de været ret suveræne med 12 sejre, en uafgjort og nul nederlag, og de har holdt målet rent i de seneste tre hjemmekampe.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– AC Milan er mildest talt ikke, hvad AC Milan var en gang. Der er oven i købet uro i klubben, og der er derfor ikke meget, der indikerer, at de kan vinde en kamp mod sidste års tabende pokalfinalister (Juventus tabte til Lazio i finalen).

– AC Milan var senest på besøg hos Juventus i november i ligaen, hvor Juventus vandt 1-0 på et mål af Paulo Dybala.

– Odds fra bet365.com på under 2,5 mål er pæne 1,90. Man kan også godt spille på sejr til Juventus uden mål imod til odds 2,60, men her er det værd at tage med i kalkulen, at Juventus jo ikke nødvendigvis skal score. 0-0 er nok på grund af reglen om udebanemål.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21.45

Sådan ligger de i ligaen

Juventus nummer 1 (V20 U3 T3)
AC Milan nummer 7 (V10 U6 T10)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,90

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 285 kroner

Overskud: 135 kroner

(Øverst på siden kan du se og høre eksperterne diskutere, om AC Milan nogensinde kommer tilbage på den italienske trone).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top