Memphis Depay sørgede for hollandsk sejr mod naboerne fra Luxembourg

Den hollandske wing, Memphis Depay, sørgede for en hollandsk sejr da de søndag aften besejrede Luxembourg med 3-1.

Hollænderne var storfavoritter inden aftenens kamp mod de flamske naboer fra Luxembourg. Men ved pauseteen var alt lige i mellem de to. Arjen Robben havde bragt Holland foran, men den føring blev udlignet efter 44 minutter, da Maxim Chanot eksekverede et straffespark.

I anden halvleg blev Memphis Depay skiftet på banen i stedet for Wesley Sneijder. Det skulle vise sig at være en god beslutning. For med to scoringer viste den utilpassede United-spiller sig frem. Først omsatte han et Blind-indlæg med perfektion, da han steg i vejret og stangede Holland foran.

Og med 5 minutter igen gjorde Depay det af med spændingen i opgøret, da han sparkede et flot frispark i mål til slutresultat 3-1.

Holland indtager nu 2. pladsen i gruppen, efter Frankrig, mens Luxembourg ligger sidst.

Mest læste på footy.dk

1. Ashley Cole har formentlig endt Gerrards karriere: Her er hans rørende undskyldning
2. Blandt Superligaens bedste spillere: Nu er han med for FCK’s reserver
3. Ødegaard på vej til at få perfekt fødselsdagsgave? Tæt på denne klub
4. Suarez med chokafsløring efter sejr over Sevilla: Bliver han mon straffet for denne absurde udtalelse?
5. Billede: Emre Mor er tilbage i København – men han lider ikke af stjernenykkerGri