The perfect guide to the casino

Sjove stats om Silkeborg-Brøndby kampen

Brøndby IF skal i morgen forsøge at komme endnu tættere på de bronzemedaljer klubben jagter, og samtidig kvalificere sig selv til Europa. Det kræver dog en sejr over Silkeborg. Brondby.com har bragt disse sjove facts forud for kampen i mellem de to:

– Det er Superligakamp nr. 66 mellem Silkeborg IF og Brøndby IF. Statistikken siger 32 sejre til Brøndby IF, 17 uafgjorte og 16 nederlag samt en målscore på 105-72 set med Brøndby IF’s øjne.

– Brøndby IF er uden nederlag mod Silkeborg IF i de seks seneste Superligakampe, hvoraf de fem er endt med sejr til Brøndby IF. Tillige har Brøndby IF i de to tidligere kampe i indeværende sæson holdt Silkeborg IF fra at score.

– Brøndby IF vil med en sejr over Silkeborg IF tage den fjerde sejr i træk på udebane i Superligaen. Det vil i givet fald være en bedrift, Brøndby IF ikke har præsteret i over 10 år eller siden september-oktober 2004.

– Brøndby IF vil med et clean sheet mod Silkeborg IF have holdt modstanderen fra at score i de fire seneste Superliga-udekampe. Dette blev sidst præsteret af Brøndby IF i perioden november 1995-april 1996, hvor den aktuelle Superligarekord på seks udekampe i træk uden scoring blev sat.

– Brøndby IF kan med en sejr over Silkeborg IF tage samtlige 9 point mod en oprykker i Superligaen for første gang siden 2004/05 og for 10. gang i alt. Hvis det foruden sejr også lykkes at holde Silkeborg IF fra at score, vil det være tredje gang med 9 point og samlet clean sheet mod oprykker.

– Silkeborg IF er uden sejr i de seneste 16 Superliga-hjemmekampe, og seneste sejr daterer sig således til 12. april 2013. Derudover har Silkeborg IF ikke holdt modstanderen fra at score i de seneste 24 Superligakampe.

– Dennis Mogensen dømmer sin Superligakamp nr. 25. Han har ikke tidligere dømt Brøndby IF i Superligaen, hvorimod han har dømt Silkeborg IF ved fire tidligere lejligheder, der alle er endt uden sejr til Silkeborg IF.

– Brøndby IF har ikke haft de bedste erfaringer med Superligakampe afviklet den 17. maj. Ud af de fem tidligere kampe på denne dato er det kun blevet til en sejr samt to uafgjorte og to nederlag.

– Daniel Agger kan spille sin Superligakamp nr. 50.

Mest læste på footy.dk lige nu:

1. Medie: Det sagde Messi til Guardiola
2. Bale: Her vil jeg spille
3. Billeder: Sådan ser toptrænernes kontorer ud
4. Medie: Ronaldo sad og tudede i omklædningsrummet efter Juve-nederlag
5. Video: Neymar popper hvis Ferrari og gider ikke stoppe for fans

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top