Går til angreb på Kasper Hjulmand: 'Det er virkelig pinligt!'

The perfect guide to the casino

Går til angreb på Kasper Hjulmand: ‘Det er virkelig pinligt!’

Den danske landstræner bliver slagtet for sin beslutning om at udtage Simon Kjær til sommerens EM-slutrunde.

Kasper Hjulmand modtog stor kritik, da han satte navn på de spillere, som nu er en del af Danmarks trup ved EM-slutrunden i Tyskland.

En del af kritikken har gået på, at han har favoriseret nogle af de ældre og mere rutinerede spillere, hvoraf udtagelsen af Simon Kjær blandt andet har været et samtaleemne, da landsholdsanføren op til slutrunden har været skadet og ude af kampform.

Læs også: EMs sikreste kupon hidtil: Sådan vinder du 3.000,00 kroner!

Den kritik deler den tidligere Manchester United-spiller, Paul Parker, som i et interview med Tipsbladet langer ud efter den danske landstræner.

– Det er virkelig pinligt, at Simon Kjær er blevet udtaget. Pinligt af Kasper Hjulmand. Der kan ikke være andre forklaringer, end at han er blevet udtaget, fordi han skal forestille sig at bidrage med noget i omklædningsrummet, lyder det blandt andet fra Paul Parker, som også hentyder, at der er tale om en vennetjeneste.

Læs også: Kjærbøls Klumme: Det sku’ vær’ så godt – og så er det faktisk skidt

– For mig ligner det en gedigen vennetjeneste. Jeg er med på, at jeg ikke er med i omklædningsrummet, men måske har Kasper Hjulmand ikke været alene om at tage den beslutning. Det tror jeg ikke, at han har. Der har været spillere involveret, som måske har lidt for meget magt, lyder det fra Paul Parker.

Simon Kjær har endnu ikke været i aktion for Danmark under EM-slutrunden.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top