Brøndby-stjerne: Klar på nye udfordringer

The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne: Klar på nye udfordringer

Mathias Kvistgaarden bragede for alvor igennem i 2023-sæsonen for Brøndby. Med 7 mål og 7 assists i 20 kampe tiltrak han sig interesse fra udlandet, men en skade i mesterskabsspillet har sat en kæp i hjulet for et muligt drømmeskifte.

I et interview med bold.dk udtaler Kvistgaarden usikkerhed om sin fremtid. Han er stolt af at bære Brøndby-trøjen, men erkender også sin lyst til at prøve kræfter i udlandet, hvis den rette mulighed opstår.

“Lige nu er jeg slet ikke sikker på, hvad mine fremtidsplaner er”, siger Kvistgaarden.

“Som jeg har sagt sindssygt mange gange, står jeg i en Brøndby-trøje, og det er jeg stolt over hver eneste gang. Lige nu ser jeg frem til at have en god preseason, forhåbentlig uden skader, og så har vi jo en kamp mod Vejle på lørdag”.

Læs også: Viaplay viser europæiske hjemmekampe for FCM, Brøndby og Silkeborg

Skulle en spændende mulighed for at rykke til udlandet dukke op, føler han sig klar til næste skridt.

“Selvfølgelig føler jeg mig klar. Det er der ikke nogen tvivl om. Jeg synes, jeg har vist mig frem på en masse måder, der gør, at jeg forhåbentlig på et eller anden tidspunkt kan spille noget internationalt uden for de danske grænser”.

“Hvornår det er, det ved jeg ikke, og man kan jo sige, at der også kommer nogle internationale kampe i Brøndby-trøjen i år”, pointerer Kvistgaarden med henvisning til Conference League.

Kvistgaarden er en talentfuld spiller med et stort potentiale, og fremtiden byder på spænding. Hvad enten han fortsætter i Brøndby eller tager til udlandet, er der ingen tvivl om, at vi får mere at se fra den unge angriber.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top