The perfect guide to the casino

Hermansen: Jeg vidste ikke hvor Vavro ville sparke

Mads Hermansen, Brøndbys målmand, er blevet en populær skikkelse blandt fansene, efter han søndag blev derbyets helt mod FC København. I det 88. minut fik København tildelt et straffespark, som blev taget af Denis Vavro. Hermansen havde dog ingen problemer med at redde skuddet og sikre tre point til sit hold.

Hermansen har afsløret, at han ikke havde forberedt sig på Vavro som straffesparksovertager, da han ikke var på deres liste over spillere at holde øje med. I stedet stolede han på sin intuition og viden om Vavros spillestil for at redde.

Han troede, at Vavro kunne sigte mod midten, men han havde også en fornemmelse af, at Vavro måske ville forsøge at snyde ham med en ændring i fodplaceringen i sidste øjeblik.

Efter at have foretaget den afgørende redning følte Hermansen sig fantastisk og beskrev oplevelsen som enestående. Han kunne ikke finde ordene til at beskrive sine følelser, men han havde et stort smil på læben skriver Bold.dk

Brøndby møder næste gang Randers på udebane søndag og FCK tager imid FCN i pokalsemifinalen på hjemmebane torsdag aften.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top