The perfect guide to the casino

Glen Riddersholm stikker til Lyngby: Vi er i Superligaen

Glen Riddersholm sendte en kæmpe stikpille afsted mod Lyngby tidligere i dag.

Tidligere på dagen sejrede SønderjyskE med 2-0 over OB, hvorfor de nu har vundet tre kampe i streg, hvilket sikrer dem endnu en sæson i 3F Superligaen.

Den første af de tre kom mod Lyngby, som efterfølgende kritiserede SønderjyskEs spillestil, hvorfor Glen Riddersholm efter dagens sejr sendte en stikpille afsted til Lyngby.

– Der kom pres på, når Lyngby kom buldrende, men vi må også bare erkende, at da der kom tilskuere på stadion, så var Lyngby ikke en del af, at vi kunne føle os truet, fordi vi både selv fandt et niveau, og de faldt drastisk i niveau, siger Riddersholm.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

– Det ved jeg ikke, men vi kan i hvert fald konstatere, at vi har spillet til nul nu tre gange og vundet tre kampe. Der har måske været lidt for meget skønromantisk pladder fra den kant af, som jeg synes, man skal holde, men nu var der jo nogle, der åbnede op for posen, og så kan jeg jo kommentere på det, siger Riddersholm og tilføjer:

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

– Det vigtigste som Superliga-træner for en klub af vores størrelse er, at vi får de resultater, vi skal bruge, og at vi overlever. Det er i sig selv fantastisk, og det er det, det handler om i præstationssport. Så kan det godt være, at man her og der vil sætte overliggeren, men når man står tilbage og kan konstatere, at man igen er i Superligaen, har man gjort noget rigtigt.

– Jeg synes, retorikken, da vi vandt 1-0 i Lyngby, var forfærdelig at høre på, når man siger det på den måde offentligt. Man blev revet i armen af flere, inden man gik på tv, omkring hvad god stil og god fodbold er, så kan vi bare konstatere, at vi er i Superligaen, og det er de ikke. Så er det smag og behag, hvad man gerne vil, siger Glen Riddersholm til TV3 Sport.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: ‘Vi er i Superligaen, og det er de ikke’ – Riddersholm langer hårdt ud efter rivaler

Læs også: Maxsø flirter med exit: Afløseren er måske i Superligaens bund

Læs også: Ekspert og medie saver Brøndby-spiller over: CV er gået på jagt efter hans afløser

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top