The perfect guide to the casino

Afviser Brøndby-comeback: ‘Hvis jeg skal tilbage, skal han væk!’

Riza Durmisi planlægger et klubskifte om få måneder, men døren til Brøndby er ikke længere åben. Han fortæller, at én i ledelsen skal væk, før han vender retur.

Riza Durmisi er rasende for øjeblikket, efter hans skifte til Brøndby IF kollapsede, fordi Carsten V. Jensen ikke kunne finde økonomien til det.

Den danske venstreback har derfor ikke umiddelbare planer om at vende hjem, selvom han jagter et klubskifte i de kommende måneder.

– Jeg skifter klub til vinter. For at spille og også for at have en chance for at komme med til EM. Og nej, du behøver ikke spørge om det, jeg kommer ikke til Brøndby til vinter, siger han til B.T.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Riza Durmisi fortæller ydermere, at han kun vender tilbage til Brøndby IF, hvis én bestemt fra ledelsen smutter – den mand er formentlig CV, uden det bliver nævnt ved navn.

– Folk skal ikke tvivle på min loyalitet over for Brøndby, og de rigtige folk ved, hvor meget jeg har lagt i aktieemissionen, men før jeg kommer tilbage, skal én i ledelsen væk, og det er kun for Brøndbys bedste, at jeg siger det her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: EKSPERTER MENER AT BRØNDBY SKULLE KØBE SUPERLIGA-BACK – SNAKKER OM DURMISI-SKIFTE!

Riza Durmisi lagde nedenstående story på Instagram kort efter transferdeadline, mens han også fjernede sit follow ved Brøndby IF.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

OVERSIGT

Scroll to Top