The perfect guide to the casino

WOW! Kæmpe ændring til næste sæson – og til EM

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Holdene får lov til også i fremtiden at operere med fem udskiftninger i løbet af kampene – mod de hidtidige tre.

Efter at fodboldturneringerne er kommet i gang igen efter corona-pandemien har der været et par opsigtsvækkende ændringer.

Den ene er, at der slet ikke eller kun i begrænset omfang er tilskuere til kampene. Den anden er, at det nu er tilladt for holdene at skifte fem spillere ud undervejs – mod de hidtidige tre. Årsagen er, at programmet er meget tæt og sammenpresset, og at man risikerer, at spillerne brænder ud, hvis de ikke får en pause en gang imellem.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Og denne ændring får lov at fortsætte i den kommende sæson.

– Hovedårsagen til den midlertidige ændring er indvirkningen på spillernes helbred, når turneringer bliver spillet i en sammenpresset periode og under anderledes vejrforhold, skriver The International Football Association Board (IFAB), som forvalter spillereglerne. Det skriver Ritzaus Bureau.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Det er op til hver enkelt turnering, om man vil fortsætte med de fem udskiftninger. Men bl.a. EM til næste år skal spilles efter disse regler.

Hvis et hold vil bruge alle fem udskiftninger, kommer de dog til en eller to gange at skifte flere spillere. Hvert hold har stadig kun tre udskiftningspauser.

(Øverst på siden kan du se højdepunkter og mål fra Manchester Uniteds sejr over Sheffield United – med adskillige udskiftninger undervejs).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top