The perfect guide to the casino

Neymar giver ikke op: Jeg VIL tilbage til Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Barcelona har mere eller mindre opgivet at købe Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain i denne sommer, men brasilianeren selv insisterer på at komme tilbage.

Sportsmole citerer spanske El Mundo Deportvio for, at Neymar stadig har kontakt til nogle af sine gamle holdkammerater. Og at han stadig taler om muligheden for at komme tilbage til klubben.

Men det ser svært ud, og ligesom sidste sommer er det prisskiltet, der er i vejen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Pari Saint-Germain betalte i sommeren 2017 verdensrekordsummen 1,6 milliarder kroner til FC Barcelona for at købe Neymar fri af kontrakten. Men den 28-årige brasilianer drømmer om at komme tilbage til klubben, som han var med til at vinde Champions League med i 2015. Og også en spiller som Lionel Messi ser gerne en genforening.

De franske mestre kan – bl.a. på grund af cornona-pandemien – ikke få i nærheden af 1,6 milliarder kroner for Neymar. En pris på 1,1 milliarder kroner har været nævnt, men så mange penge kan og vil FC Barcelona heller ikke betale – bl. a. fordi de også meget gerne vil have råd til argentineren Lautaro Martinez fra Inter.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Derimod er FC Barcelona villige til at bytte sig til Neymar. Her kan spillere som Ousmane Dmmbélé, Philippe Coutinho, Smauel Umtiti eller Ivan Rakitic indgå i en byttehandel. Men Paris Saint-Germain er snarere interesserede i Antoine Griezmann.

Han har haft vekslende succes i FC Barcelona, men han kostede trods alt 900 millioner kroner i sommer, og klubben vil gerne give ham en chance mere for at prøve at få mere ud af deres investering.

(Du kan se Neymar trylle for Paris Saint-Germain i videoen øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top