The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Her har du lørdagens rygtebørs.

Liverpools interesse i den senegalesiske forsvarsspiller, Kalidou Koulibaly, er kommet så vidt, at manager Jürgen Klopp har været i telefonisk kontakt med den nuværende Napoli-spiller. Daily Mail har mere om den sag.

Ifølge MARCA har Real Madrid ikke modtaget et eneste konkret bud på Gareth Bale, og selvom den walisiske stjerne kun har spillet 11 kampe i denne sæson, regner klubben med, at han også er der i næste sæson. Kontrakten udløber først i sommeren 2022.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Angriberen Alexandre Lacazette fra Arsenal har ifølge franske L’Équipe modtaget et tilbud fra italienske Inter. Efter sigende er den franske landsholdsspiller dog ikke interesseret.

Juventus vil ifølge italienske Il Tempo gerne tegne kontrakt med den tidligere FC Barcelona-angriber, Pedro, som har kontraktudløb med Chelsea denne sommer. Han er tidligere sat i forbindelse med AS Roma. Juventus-træner Maurizio Sarri kender ham fra deres fælles fortid i London-klubben.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Paris Saint-Germain overvejer ifølge franske Le10Sport at gå efter Willian fra Chelsea. Den brasilianske kantspiller har kontraktudløb til sommer, og han er sat i forbindelse med flere forskellige klubber – på det seneste London-bysbørnene fra Arsenal og Tottenham.

Den tidligere engelske landsholdsspiller, Ashley Young, er tæt på at tegne en et-årig kontrakt med Inter. Det skriver Daily Telegraph (kræver login). Han spiller i forvejen for de blåsorte milanesere, som han skiftede til på en lejekontrakt fra Manchester United i januar.

Leicester har ifølge Football Insider lagt et længere kontrakt-tilbud på bordet for Liverpools Adam Lallana. Den 32-årige tidligere engelske landsholdsspiller har kontraktudløb til sommer.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top