The perfect guide to the casino

Officielt: Brøndby indgår stor sponsoraftale med bookmaker

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Brøndby IF har indgået en tre-årig sponsoraftale med Danske Spil. Det oplyser begge parter onsdag formiddag i en pressemeddelse.

Brøndby IF har ledt med lys og lygte efter en ny sponsor, efter Arbejdernes Landsbank valgte at forlade de blå/gule fra Vestegnen for et skifte til FC Midtjylland.

Nu er der godt nyt for Brøndby IF.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Danske Spil og Superliga-klubben skriver begge i en pressemeddelelse, at parterne har indgået en aftale, der gælder tre år ud i fremtiden.

– Normalt når man indgår en aftale af denne kaliber, så markeres det ved en fælles underskrifts- og fotoseance, afsluttet med et solidt håndtryk, men det har vi undladt denne gang på grund af corona-epidemien. I stedet har vi underskrevet hver for sig, men det ændrer ikke ved, at det forsegler en fantastisk aftale, både hvad angår det indholdsmæssige og det økonomiske, siger Ole Palmå, der er administrerende direktør i Brøndby IF.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

De kommende tre sæsoner vil Oddset på forskellig vis være synligt i forbindelse med kampe i Superligaen og Gjensidige Ligaen, som er landets bedste fodboldrække for kvinder, hvor Brøndby IF også er repræsenteret.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top