The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen afslører: Sådan skal spillerne træne de næste to uger

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Niels Frederiksen forklarer hvordan at Brøndby-spillerne skal holde formen ved lige de næste to uger.

Alle Brøndby-spillerne skal de næste to uger holde formen ved lige i deres eget hjem, og det er noget som cheftræner Niels Frederiksen nu åbner mere op omkring.

Han forklarer nemlig hvordan og hvorledes, at spillerne skal holde formen ved lige, og hvordan at de skal forberede sig på slutnigen af sæsonen rent taktisk.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– P.t. er udsigterne jo uvisse for, hvornår 3F Superligaen kommer i gang igen, men vi har fortalt spillerne, at uanset hvad skal de holde sig bedst muligt mentalt og fysisk i gang, siger han til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

– Derudover, så giver det os mulighed for at arbejde individuelt med spillerne og sende spillerne relevante kampsituationer på video, som vi kan gennemgå og analysere med dem.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Da spillerne forlod stadion i går, tømte de mere eller mindre vores styrkelokaler for træningscykler, vægte og andet træningsudstyr, som de har taget med hjem, så de kan træne hjemme i stuen.

Brøndby IF var sammen med Lyngby BK den første klub hjemme i Danmark, som blev påvirket af coronavirussen, da en smittet Thomas Kahlenberg havde befundet sig på stadion under Superliga-kampen mod Lyngby BK.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top