Referat: OB formåede ikke at nedbryde Silkeborg trods straffesparks-scoring

OB missede tre vitale point i det uafgjorte 1-1 opgør mod Silkeborg på mål af Sander Svendsen og Jeppe Okkels.

OB tog denne eftermiddag imod Superligaens bundprop, da Silkeborg gæstede Odense. Fynboerne skulle for alt i verden bruge tre point, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at komme i top 6.

Kampen åbnede en smule roddet, hvor begge hold forsøgte at holde i bolden og få kontrol på kampen.

Som kampen skred frem var det OB, der tog styringen og havde overtaget på kampen, hvor de fik skabt flere gode muligheder.

Efter knap en halv times spil fik vi kampens første store mulighed, da Sander Svendsen kom fri til skud, men hans afslutning blev reddet af Rafael Romo.

Kort efter blev der dømt straffespark efter et hjørnespark, hvor Rafael Romo boksede bolden væk og efterfølgende Jeppe Tverskov i hovedet. Sander Svendsen scorede sikkert på straffesparket og sendte OB på 1-0, som også var pausestillingen.

Efter pausen fortsatte OB med at være spilstyrende, mens Silkeborg bed fra sig ind imellem med mere direkte spil.

10 minutter inde i 2. halvleg var det også Silkeborg, der var tæt på at få udlignet, da Vegard Moberg blev spillet fri ved straffesparkspletten, men hans skud blev akkurat blokeret af OB-defensiven.

OB tog efterfølgende styringen igen og pressede på for at få lukket kampen. Der var også flere gode muligheder for det, men den sidste skarphed manglede hver gang.

Silkeborg tog fusen på OB med 20 minutter før tid, da indskiftede Jeppe Okkels pludselig dukkede op på kanten af feltet og sendte udligningen i mål til 1-1.

OB forsøgte at fremtvinge den forløsende scoring i slutminutterne, mens Silkeborg var farlige på omstillingerne, men ingen af holdene formåede at få scoret yderligere.

Det uafgjorte resultat rykkede ikke meget i stillingen, hvor det nu ser meget svært ud for OB at opnå top 6.

OB rykkede med sejren og de tre point op på en midlertidig 8. plads, mens Silkeborg fortsat ligger sidst i Superligaen.