The perfect guide to the casino

Barcelona-træner udtager Braithwaite: Klar til sit første El Clásico

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Martin Braithwaite er på holdkortet for FC Barcelona, og den danske landsholdsspiller kan dermed komme på banen i det klassiske opgør mod Real Madrid

FC Barcelona bekræfter på klubbens officielle Twitter-konto, at Martin Braithwaite er i spil til storkampen søndag aften.

Han kan dermed blive den første dansker, der spiller med i den mest berømte klubkamp i hele verden, siden Michael Laudrup gjorde det for Real Madrid i 1996.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Martin Braithwaite fik en glimrende debut for FC Barcelona, da holdet i sidste runde af den spanske liga vandt 5-0 hjemme over Eibar. den 28-årige angriber kom ind, da der manglede 20 minutter, og han havde afgørende fødder med i begge de sidste mål.

Kampen er yderst vigtig, da FC Barcelona på førstepladsen har et forspring på to point til Real Madrid. I Spanien er det indbyrdes kampe, der tæller ved pointlighed, og den første kamp i Barcelona sluttede 0-0.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Martin Braithwaite har i sin tid i sin forrige klub, Leganés, scoret mod både FC Barcelona og Real Madrid.

Foruden Martin Braithwaite er der tre andre, der kan få El Clásico-debut i søndagens kamp. Det er FC Barcelonas træner, Quique Sétien, FC Barcelonas venstre back, Junior Firpo og Real Madrid-angriberen Luka Jovic, der var med som reserve i det omvendte opgør, men som ikke kom på banen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top