The perfect guide to the casino

Har frikøbsklausul på 1,1 milliarder kroner: Nu har forsvarsstjernen udpeget sin næste klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Et hav af klubber er interesseret i forsvarsstjernen, Kalidou Koulibaly, og nu mener det franske medie, Le Parisien at vide, hvor karrieren fortsættes.

Den 28-årige Napoli-stjerne er i løbet af de seneste transfervinduer blevet rygtet væk fra Italien, men grundet en frikøbsklausul på hele 1,1 milliarder kroner, har Napoli haft succes med at holde på deres stjerne. Koulibaly har også først kontraktudløb til sommeren 2023, men Napoli-ejeren Aurelio De Laurentiis, har tidligere åbnet op for, at klubben er klar til at sælge Koulibaly.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Nu mener det franske medie Le Parisien at vide, at Koulibaly allerede har fundet sin næste klub. Ifølge mediet er valget faldet på PSG, der til sommer står til at miste Thiago Silva, hvis kontrakt udløber. Der skulle angivenligt allerede have fundet møder sted mellem de to klubber, men her skulle PSG især prøve at presse prisen gevaldigt ned, da de ikke er klar til at smide et milliardbeløb.

Le Parisien skriver i samme omgang, at Kalidou Koulibaly allerede har købt en lejlighed i Paris tæt på Eiffeltårnet, til en pris på hele 30 millioner kroner. Den 28-årige Koulibaly kom til Napoli i 2014 fra belgiske Genk, og har sidenhen udviklet sig til noget af en fanfavorit.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

I tiden hos Napoli er det blevet til 233 kampe for Koulibaly.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top