The perfect guide to the casino

Silkeborg-chef: Brøndby-spiller ikke god nok til os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Den tidligere Silkeborg-spiller, Jens Martin Gammelby, skal ikke regne med, at hans gamle klub agerer redningskrans for højrebacken.

Jens Martin Gammelby er ikke fast mand i Brøndby, og han kunne sagtens være i farezonen, når Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, skal skære truppen ned.

Samtidig ligger hans tidligere klub, Silkeborg, sidst i SUperligaen. Men 24-årige Jens Martin Gammelby skal ikke regne med, at Silkeborg agrerer redningskrans for ham.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Det er klart, at Jens Martin er synlig her – både for os og for medier og fans. Men der er også ting, der ville være kompliceret i sådan en situation. Det er en spiller, de har givet mange penge for, så det er nok ikke bare en, de vil lade gå ud ad døren. siger Silkeborg-sportschef Jesper Stüker til Midtjyllands Avis (kræver login). Det skriver Brøndby-fansiden 3point.dk

Han betegner Jens Martin Gammelbys situation i Brøndby som en blindgyde. Men som han også siger:

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Uden at jeg skal afsløre, hvad jeg tænker, skal vi også kigge på vores trup. Vi synes, at Svenn Crone har leveret ret stabilt – især ud fra et defensivt synspunkt. Vi havde også Rasmus Carstensen inde og spille en kamp, og der vandt vi over AGF. Vi synes, vi er dækket ind på den position.

Jens Martin Gammelby spillede ungdomsfodbold i Silkeborg, og han har spillet på klubbens bedste hold siden 2014. Han blev solgt til Brøndby i sommeren 2018.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top