The perfect guide to the casino

Se billedet: ‘Den røde mur’ med flot hyldest til landsholdslegende

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Den danske målmandslegende og målmandstræner, blev hyldet i kampen mod Gibraltar.

Tilbage i august 2018, blev Lars Høgh ramt af kræft, og at den dengang var alvorlig. Efter en operation i november, var han tilbage på træningsbanen i Brøndby i januar, hvor han også er målmændstræner. Men for snart en måned siden måtte Lars Høgh melde ud, at kræften desværre er kommet tilbage.

– Helt ærligt så har jeg det faktisk godt, men lægerne siger noget andet. Jeg har fået et tilbagefald. Det var noget af en mavepuster for mig og min familie. Vi var der sammen allesammen. Jeg har haft fokus på at blive rask og komme ud og sparke bolde og få et normalt liv, men jeg havde lige 14 dage, hvor jeg ikke vidste, hvilket ben jeg skulle stå på, sagde Høgh tilbage i oktober i Go Aften Danmark.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Udover, at Lars Høgh har været målmandstræner på landsholdet i mange år, så har han også spillet flere kampe på landsholdet, og derfor er det en mand, som har en stor plads i mange af de landsholdsglade danskeres hjerter. Derfor havde ‘Den røde mur’ også et banner med til kampen mod Gibraltar, som var til for at hylde Lars Høgh.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top