The perfect guide to the casino

Robert Skov efter to mål og en assist: ‘Det betyder meget for mig’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


23-årige Robert Skov var en af aftenens helt store profiler, da Danmark slog Gibraltar med 6-0 på hjemmebane.

Det var Robert Skovs fjerde landskamp for A-landsholdet, og det kvitterede han med en rigtig flot kamp. Det blev til to mål og en enkelt assist fra Skov, og dermed også en af Danmarks bedste spillere i dag, hvis ikke den bedste. Derfor fik Kanal 5 også fat i ham efter kampen, hvor han havde følgende at sige.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Hverken Italien eller Bosnien & Herzegovina havde noget at spille om, da Finland allerede havde snuppet 2. pladsen i gruppen, efter deres sejr tidligere. Derfor kom hjemmeholdet ikke med så meget som forventet, og i stedet snuppede Italien en 0-3 sejr. Francesco Acerbi og Lorenzo Insigne scorede i 1. halvleg, imens Andrea Belotti lukkede kampen i 2. halvleg.

– Det var rigtig dejligt. 6-0 – vi var var professionelle derude. Det var en dejlig sejr. Alle vidste, at vi skulle vinde, men vi går ind og gør det færdigt. Det er stort at score på det danske landshold. Det betyder meget for mig. Det er stort at spille med de store kanoner. Jeg lærer rigtig meget, hver gang jeg er her, sagde Robert Skov efter kampen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Robert Skov har nu scoret tre mål og leveret tre assists i fire landskampe, og har for alvor spillet sig til, om startpladserne mod Irland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top