The perfect guide to the casino

Solbakken stikker til FCM: I fører kun fordi vi skal spille hele tiden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ståle Solbakken mener, at FCM kun fører ligaen, fordi de holder pauser, mens FCK spiller hele tiden.

FCM har fået 38 point for de første 15 kampe i Superligaen, mens FCK har fire point færre. Men FCK spiller også flere kampe, fordi de forsvarende danske mestre stadig er med i Europa League og Sydbank Pokalen, mens FCM kun spiller Superliga-kampe.

– FC Midtjyllands pointgennemsnit er imponerende. Men vi har lige så mange point som i sidste sæson på dette tidspunkt, siger Ståle Solbakken til Ritzaus Bureau.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

. Med vores kampprogram og alle de skader, vi har haft, så er det en større præstation, vi leverer nu. Vi skal bare blive ved, siger FCK-manageren, inden han stikker til FCM:

– FCM kan gå i startblokken og forberede sig til kampen mod os hele ugen. Vi tænker ikke på den FCM-kamp før på lørdag. Vi har en kamp torsdag mod Kiev, og så har vi restitution, hvor vi skal rense krop og hoved. Så vi har en lille taktisk træning på lørdag, og så skal vi være klar til søndag. Det er en helt anden optakt til kampen,

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Havde FC Midtjylland haft vores program, så havde ligaen været afgjort nu, for så havde vi allerede vundet, mener nordmanden.

De to klubber tørner sammen på søndag i Herning.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top