The perfect guide to the casino

Betyder Lasse Vibe handlen et farvel til Marcondes? Nu afslører sportschefen vigtige detaljer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det er nu officielt, at FC Midtjylland henter den tidligere danske landsholdsspiller til klubben, når hans kontrakt med IFK Göteborg udløber til januar 2020.

Samme dag som den kontrakt starter, udløber FC Midtjyllands kontrakt med Emiliano Marcondes, der derfor skal tilbage til Brentford, medmindre kontrakten bliver gjort permanent. Med handlen af Lasse Vibe kunne man derfor tro, at Marcondes ikke ser ud til at fortsætte i Danmark, men det kommenterer FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen nu på.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Til tipsbladet.dk, forklarer Svend Graversen, at købet af Lasse Vibe skal ses som konkurrence til Junior Brumado og Sory Kaba, fremfor en erstatning for Marcondes.

– Han er en type, der har andre kompetencer end Junior og Kaba. Det er en spiller, der har noget rutine, og det har vi brug for. Og så er det en spiller, som kan supplere og dække flere positioner, så vi er mere fleksible i offensiven. Det giver os flere strenge at spille på. Jeg er helt sikker på, vi havde hentet ham alligevel(Til spørgsmålet omkring, om man kun henter Vibe fordi, at Kaba og Brumado har scoret to mål tilsammen, red.). Det er en unik mulighed, og man skal også gribe de muligheder, der opstår. Vi er glade for og stolte over, at Lasse har valgt at tage tilbage til Danmark, og at han vil fortsætte karriere hos os.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Men tilbage til spørgsmålet omkring, hvordan Marcondes’ fremtid ser ud i Danmark. Sven Graversen mener, at Marcondes og Vibe er to helt forskellige typer, og bekræfter dermed, at Lasse Vibe handlen absolut ikke har noget at gøre med, at Emiliano Marcondes’ kontrakt udløber til januar.

– Overhovedet ikke. Det her giver større alsidighed i offensiven, men han og Emiliano er to fuldstændig forskellige typer. Det er stadig ikke afgjort, om vi forlænger med Emiliano, siger Svend Graversen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top