The perfect guide to the casino

Yussuf Poulsen: Granit Xhaka skal lukkes helt ned

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Da Danmark kom bagud med 3-0 i Schweiz, var der især en mand, som trådte igennem på det schweiziske landshold.

Arsenal-stjernen Granit Xhaka, har efterhånden været en vigtig profil på landsholdet i mange år. Den benhårde midtbanemotor er en vigtig del af Schweiz’ landshold, og derfor er de danske drenge godt klar over, at der skal lukkes ned for Xhaka, hvis landsholdet skal have succes i aften.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Vi så i 3-3-kampen, at hvis vi lægger tryk på dem, har de svagheder i den bageste kæde. Alt i alt synes jeg ikke, at vi spillede en dårlig kamp i Schweiz, men der er naturligvis en lang række ting, vi skal gøre bedre. Schweiz scorede tre mål på de tre skud, de havde, så vi var også uheldige i starten af kampen. Vi ved, at vi skal lukke Xhaka ned, for han styrede slagets gang sidst. Det skal han ikke have lov til, når vi spiller i Parken, siger Yussuf Poulsen til bold.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Yussuf Poulsen kan se frem til hans landskamp nummer 41, og den danske angriber glæder sig også ekstra meget til kampen i Parken, hvor der for længst er blevet meldt om udsolgt.

– Det bliver en af de rigtig, rigtig fede landskampe. Det er den slags kampe, vi spiller på landsholdet for at spille. Parken er fyldt, og der er en masse på spil, så man glæder sig utrolig meget til det. Vores mål er at gå videre fra puljen, og det kan ét point godt vise sig at være nok til. Så must win vil jeg ikke sige, men det er klart, at tre point vil stille os markant bedre end ét, siger Yussuf Poulsen til bold.dk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top