The perfect guide to the casino

AGF.træner er ved at blive et kæmpenavn: Tyskere har kig på David Nielsen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



En klub fra 2. Bundesliga har kig på AGFs træner, David Nielsen .

AGF tabte søndag 0-1 i Randers , men det ændrer ikke ved, at AGF ligger fornuftigt til i Superligaen, og det er ikke mindst træner David Nielsens fortjeneste.

Derfor er der også bud efter AGFs succestræner. Det afslørede chefredaktør Jan Schouby fra Århus Stiftstidende inden kampen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Rygter vil vide, at han har fået henvendelse fra noget 2. Bundesliga, sagde Jan Schouby, der tidligere har været sportsjournalist på Århus Stiftstidende og har stort kendskab til AGF.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Han vil ikke selv bekræfte det. Han er heller ikke meget for at snakke om det. Men 2. Bundesliga er også det niveau, han har mulighed for at skifte til, sagde Jan Schouby, som ikke kan forestille sig, at David Nielsen ender i tysk fodbolds øverste række lige nu – og som altså heller ikke satte navn på den klub, der skulle have henvendt sig.

Trods nederlaget til Randers FC ligger AGF stadig i top-6. Hvis aarhusianerne ender i top-6 efter grundspillet, vil det være første gang, klubben ender i medaljeslutspillet, der blev indført i 2016-17.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top