The perfect guide to the casino

Randers ydmygede AaB på hjemmebane

Foto: Ritzau Scanpix



Endnu en yderst vigtig kamp skulle spilles i Aalborg, i kampen om en plads i top 6.

Randers var kun et point foran AaB før dagens kamp, og det blev i den grad ændret efter kampen. Her var det klart Randers, som kom bedst ud i 1. halvleg, og det var også dem, der havde de første chancer. Jores Okore var dog tæt på at bringe AaB foran efter 23 minutter, da han på et hjørnespark headede bolden kort forbi målet. Det var dog Randers, som skulle komme foran blot 5 minutter efter Okores mulighed.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det var på et hjørnespark, at Randers’ Marvin Egho kunne heade bolden i mål og score sit 4. sæsonmål. Efter målet var det Randers der sad på kampen, som med sit fysiske spil var AaB overlegne. Der kom dog ikke flere mål før pausen, og vi skulle hen til det 58. minut, for at finde næste store mulighed. Her fik AaB et lidt tvivlsomt straffespark, som Iver Fossum skulle sparke, men den reddede målmand Carlgren, og istedet blev det Randers, som scorede kampens andet mål.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Kevin Conboy sender et indlæg ind i feltet, hvor Saba Lobjanidze står helt bagerst, og meget let kan prikke bolden i mål, i en position, hvor han var tæt på at være offside. Foran 0-2 med 15 minutter tilbage, havde AaB ikke store chancer, og det skulle da også blive endnu værre, da Mikkel Kallesøe scorede til 0-3 kort inden slutfløjt, og kunne dermed sende Randers op på 4. pladsen med 17 point. AaB på den anden side, ligger nu på 9. pladsen med 13 point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top