The perfect guide to the casino

Optakt: Brøndby IF – FC Midtjylland

Foto: Ritzau Scanpix

Allerede tre dage efter at FC Midtjylland sikrede sig pokaltitlen i Telia Parken, skal de i aktion igen mod Brøndby IF. 

I fredags blev der spillet en vanvittig kamp i Telia Parken, da Brøndby IF og FC Midtjylland kæmpede hele 120 minutter mod hinanden i en kamp, som Midtjyderne afgjorde til sidst i straffesparkskonkurrencen. Allerede tre dage senere mødes de to mandskaber igen, men denne gang bliver det ude på Brøndby stadion.

FÅ ODDS 12 PÅ EN SEJR TIL BRØNDBY IF LIGE HER

Kampen i fredags blev spillet i et hæsblæsende tempo, og det var da også forståeligt nok, at kampen måtte stoppes flere gange undervejs, da der var utallige tilfælde med krampe til de mange atleter. Ikke desto mindre så skal de altså i aktion igen, og selvom at ingen af holdene har noget at spille for i realiteten, så vil Brøndby med garanti søge revanche for i fredags. Få odds 12 på en sejr til Brøndby IF lige her!

FÅ ODDS 13 PÅ EN SEJR TIL FC MIDTJYLLAND LIGE HER

Det var en fantastisk kulisse i fredags, hvor at mere end 30.000 fans havde taget turen til Telia Parken på Østerbro i København. Det var på trods af det slemme uvejr, og derfor kan man kun se frem til i aften, hvor at overtallet af Brøndbyfans bliver endnu større, da kampen som bekendt spilles på Brøndby stadion, og altså ikke på rivalernes hjemmebane. FC Midtjylland må dog se bort fra utallige fans, da der indtil videre blot er solgt 11 officielle billetter til udebaneafsnittet. Få odds 13 på en sejr til FC Midtjylland lige her!

Er du klar til kampen? Få de bedste odds lige her!

Det bliver uden tvivl en vanvittig spændende kamp i aften, hvor at det bliver sjovt at se om spillerne er ramte efter i fredags. FC Midtjylland-spillerne har uden tvivl festet det meste af weekenden, og derfor er Brøndby umiddelbart favoritter. Du kan dog få vilde odds på begge hold hos 888Sport!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top