The perfect guide to the casino

Spiller Eriksen, Schmeichel og alle de andre på søndag? Det spørgsmål svarer DBU nu på


Det er nogle kaotiske dage for det danske landshold, og det ser ud til at fortsætte.

Der er blevet sagt og skrevet utroligt meget om hele denne sag mellem DBU og spillerforeningen, og hele fodbolddanmark følger sagen nøje. Imorgen spiller det danske landshold så mod Slovakiet i en venskabskamp, og her skal det alternative landshold altså spille.

Der spekuleres dog i om det bliver det “rigtige” landshold, som går på banen mod Wales på søndag, da det på papiret er en vigtig kamp, hvor der er point på spil.

Men det behøver der næsten slet ikke spekuleres i, da der ikke vil være forhandlinger mellem DBU og Spillerforeningen før næste uge.

Det har DBU-direktøren Claus Bretton-Meyer bekræftet.

– I lørdags blev jeg mødt af en enstemmig bestyrelse, som holdt fast i det samme princip, som vi altid har haft: Vi forhandler ikke, når der skal spilles fodbold. Og vi er den situation nu, at vi skal stille det stærkeste mulige hold, og det er vi i fuld gang med, siger direktøren til DR.

Således ser det ikke ud til, at der kommer en aftale på plads i denne uge, og derfor kommer det “rigtige” landshold ikke i aktion mod Wales.

Det danske kvinde- og U21-landshold spiller også kampe i denne uge, og derfor vil DBU først forhandle igen, når alle disse kampe er blevet afviklet.

Læs også: Superliga-spiller nomineret til Golden Boy med Kylian Mbappe og Trent Alexander Arnold

Læs også: Vild afsløring: Derfor sagde Troels Bech op i Brøndby

Læs også: Er det en joke? Her er det danske landshold til kampene mod Slovakiet og Wales

Læs også: Hvad laver han dog? Karius dummer sig i Besiktas-debut

OVERSIGT

Scroll to Top