The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Derfor sagde Troels Bech op i Brøndby


Troels Bech valgte meget overraskende at smide sin opsigelse på kontoret i går, og nu er der altså kommet en forklaring på hans meget chokerende opsigelse.

Således forklarer Troels Bech i et interview med BT, at han ønsker at være et helt andet sted end i fodboldverdenen:

– Nu er vi i Brøndby så tilpas sundt og stærkt et sted, så jeg godt kan tillade mig at kigge på den næste mulighed for mig og det projekt, som jeg vil lave med min familie, siger Troels Bech og uddyber:

– Det tegner sig til et projekt, hvor vi ude af landet vil tilbyde en eller anden form for uddannelse eller inspiration til det at skabe sammenhængskraft – hvad enten det er privat eller i erhvervslivet, siger den snart tidligere Brøndby-boss.

Læs også: HAHA! Superliga-stjerne med genialt tweet under Brøndby-FCM – Se det her

Brøndbys snart forhenværende sportslige chef understreger samtidig, at opsigelsen ikke har noget at gøre med miljøet på vestegnen, hvor bølgerne ind imellem er gået højt omkring cheftræner Alexander Zorniger.

Den tyske træner var blandt andet rasende, da Troels Bech solgte Andrew Hjulsager forrige vinter, og det samme var tilfældet, da Christian Nørgaard i sommer blev sendt til italienske Fiorentina.

– Jeg tror ikke, vi var kommet hertil, hvis ikke det var fordi, vi var nogle stykker, der alle sammen lagde sjæl og kræfter i det og også gav vores meninger til kende. Hvis ikke der havde været nogen gnidninger, havde der bare været stilstand. Og stilstand har der ikke været meget af. Men der har været ro omkring projektet, og det er hele fortællingen værd. Vi lægger alle sammen hjerteblod i det, og når vi så har gjort det, så ved vi også, der er et fælles mål med det. Jeg ville være skuffet, hvis ikke på engang imellem havde været nødt at markere, hvor vi havde været enige og uenige, slutter Troels Bech.

Læs også: Kunne score hattrick: Dette gjorde Lionel Messi, da han skulle skyde straffespark

Læs også: Rafael van der Vaart roser FCK-stjerne: Jeg har lært ham at spille fodbold

OVERSIGT

Scroll to Top