The perfect guide to the casino

SNEAKPEAK af ‘Paradise Hotel’ 2020: Første fest og en hemmelig gæst tjekker ind – Se de vilde klip her

Foto: TV3

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Der er snart kun 24 timer til, at ‘Paradise Hotel’ 2020 får premiere, og her skal man glæde sig, hvis man er trofast følger af realityprogrammet.

Den nye sæson bliver endnu vildere end nogensinde før, og Rikke Gøransson har også løftet sløret for, at hotellets gæster ikke tager imod noget som helst bullshit, og derfor kan vi forvente massere af drama, intriger og selvfølgelig også lidt kærlighed og fede fester. Hvis du er en af dem, der ikke kan vente til imorgen, så er der gode nyheder. Herunder kan du set det første sneakpeak, hvor hotellets fire piger møder Rikke.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Efter gæsterne har mødt hinanden, er det selvfølgelig tid til den første fest som rigtig mange af deltagerne har set frem til. Den byder på bodytequila, drinks og meget andet. Hele festen får du først at se i morgen, men herunder kan du se et lille sneakpeak af, hvad der venter i morgen.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

I morgen når ‘Paradise Hotel’ får premiere, kan man se frem til hele to afsnit i stedet for kun ét, og det er ingen hemmelighed, at der tjekker nogle kendte realitystjerner ind, og sådan bliver det også i morgen. Se bare det lille sneakpeak herunder, hvor en hemmelig gæst kommer på besøg.

‘Paradise Hotel’ 2020 får premiere klokken 16.00 på Viafree og Viaplay, og hvis du har misset det, så kan du gense et andet sneakpeak fra første afsnit LIGE HER.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top